• Microflex energie besparend leiding systeem, voor wie bewust kiest

Microflex voorgeisoleerde CV leidingen

Microflex, de voorgeisoleerde leiding! Opgebouwd uit vernet PE-X isolatie met gesloten microcellenstructuur, bovendien is dit CFK vrij. Voorzien van een corrosie werende binnenleiding met zuurstofdiffusiescherm zodat uw installaties beter beschermd zijn tegen corrosie en dichtslibben. De buitenzijde van de leiding is voorzien van een blauwe geribbelde mantelbuis voor flexibiliteit, deze is gemaakt van PE-HD en heeft een gesloten kamer principe. Door deze opbouw is de leiding zeer flexibel en kan deze gemakkelijk in bochten gelegd worden. ook heeft u voor het leggen van een microflex leidingsysteem geen specialistisch gereedschap nodig. 

 

De voorgeisoleerde buizen van microflex zijn verkrijgbaar in diverse soorten waaronder:

 

Microflex Uno en Duo tbv verwarming

Deze buizen zijn verkrijgbaar in zowel een enkele buis(uno) als een aanvoer en retourleiding(duo). Speciaal ontwikkeld voor het transport van warm water. Door de uitstekende isolatie heeft u niet of nauwelijks warmteverlies. Deze voorgeisoleerde grondleiding wordt veel gebruikt in combinatie met pellet kachels, warmtepompen etc. Ook voor vele industriële doeleinden te gebruiken. Klik hier voor de chemische weerstand van deze leidingen.

 

Microflex Uno en Duo tbv drinkwater

Deze range van voorgeisoleerde grondleidingen is geschikt voor drinkwater transport, uiteraard voorzien van Kiwa keurmerk. Deze zelf compenserende leidingsystemen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld campings, agrarisch gebruik en voor vele andere branches.  

 

Microflex Quadro, verwarming en drinkwater in één

Deze voorgeisoleerde buis is voorzien van een aanvoer en retourleiding tbv verwarming maar heeft ook nog 2 leidingen voor tapwater. Uiteraard voorzien van KIWA keur dus veilig voor drinkwatergebruik.

 

Microflex Cool

De microflex cool wordt gebruikt voor koelsystemen, er is ook een variant beschikbaar die voorzien is van een vorstkabel. Uiteraard kunnen er vele vloeistoffen door dit leidingsysteem getransporteerd worden.

Klik hier voor de chemische weerstand van de leidingen

 

Kies bewust, kies voor microflex!

Hierboven een korte opsomming van de diverse toepassingen van de door ons verkochte voorgeisoleerde grondleidingen. Door de hoogwaardige materialen hebben deze systemen een levensduur van 100 jaar. Uiteraard leveren wij ook de benodigde koppelingen oa T stukken, verloopstukken, bochten etc. Alle bestellingen worden in de fabriek op maat gesneden, vandaar dat de levertijd 5 tot 7 werkdagen bedraagt. Doordat alle leidingen op maat gesneden worden kunnen deze niet retour gezonden worden. Koppelingen kunnen uiteraard wel retour.