Mono solar aerogel geisoleerde leiding

€17,25
Beschikbaarheid: Op voorraad (4984)

Bisolar aerogel voorgeisoleerde RVS leiding

Deze RVS leiding is voorzien van aerogel isolatie, de geisoleerde leiding is klein qua omvang maar zeer efficiënt. De zeer hoge isolatie waarde van λ=0,017 W/mK is beter dan welke leiding dan ook. Op dit moment is er geen geisoleerde leiding te krijgen die beter isolatiemateriaal heeft.

Dit product wordt gebruikt voor warmtepompen, zonneboilers maar ook gewoon voor transport van (warm) CV water in en om het huis. Door de kleine buitendiameter en grote soepelheid is deze leiding zeer gemakkelijk in gebruik. Ook heeft u geen ophangbeugels etc meer nodig de leiding kan gewoon met een schroef in het midden aan de wand vastgeschroefd worden.

Het geheel is opgebouwd uit een RVS316 binnenleiding omringd door het eerder genoemde aerogel die hydrofoob behandeld is. De buitenzijde is voorzien van zeer sterk PVC en is bijzonder UV bestendig. De leiding is standaard voorzien van een elektrokabel. het temperatuur bereik ligt tussen de -200 en +180 graden, op aanvraag kan de leiding geleverd worden zonder elektrokabel zodat hogere temperaturen mogelijk zijn.

De isolatie is bestand tegen temperaturen van +650 graden. De geisoleerde leiding is dan ook in zeer diverse situaties te gebruiken variërend van raffinaderijen en proces industrie tot aan particulier gebruik de RVS binnenleiding kan gebruikt worden voor een diversiteit aan vloeistoffen. Hieronder een filmpje zodat u kan zien hoe eenvoudig deze leiding te installeren is.

 

Klik HIER voor de technische specificaties:

0 sterren op basis van 0 beoordelingen